Răsturnare de situație cu sondajele. Cîțu, despre cifrele PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Florin Cîțu, președintele PNL, a spus, miercuri, la DCNews, că este convins că PNL va crește în sondaje.

Florin Cîțu a fost invitat, miercuri, 12 ianuarie, la interviurile DCNews. La un moment dat, discuția s-a îndreptat către sondaje. 

Președintele PNL spune că partidul va crește în sondaje. „Cu siguranță! Vă aduc aminte unde era PNL în 2017 și după și-a revenit. Mă bazez pe PNL și pe membrii PNL”, a spus Florin Cîțu.

„Este adevărat că, anul trecut, PNL a avut un Congres care ne-a lovit, a ieșit mai mult în spațiul public decât ar fi trebuit, a fost o campanie mult prea lungă. S-a terminat Congresul, suntem uniți, avem drept obiective, în 2024, câștigarea alegerilor și rămânerea la guvernare după 2024”, a spus Florin Cîțu în cadrul interviului acordat DCNews.

Florin Cîțu, la interviurile DC News. Anunțurile zilei

Florin Cîțu, despre Nicolae Ciucă: Nu are aspirații politice, e un om care își face treaba bine la Guvern

Florin Cîțu, președintele PNL, a spus că Nicolae Ciucă a fost propus premier pentru că „nu are aspirații politice”.

„Binențeles că toți am avut această discuție (n.r. despre centrele de putere), înainte de a merge pe drumul acesta, era clar că anul trecut s-a văzut ce s-a întâmplat și atunci nu suntem nebuni să o facem din nou, la o lună după. De aceea am ales pe cineva care nu are aspirații politice, este un om care își face treaba bine la Guvern”, a spus Florin Cîțu.

Liderul PNL a fost întrebat cu privire la declarația privind lipsa aspirațiilor politice ale lui Nicolae Ciucă.

„Acestea au fost discuțiile atunci, să mergem într-o direcție în care, tocmai ca să nu creăm această problemă cu polii de putere și are susținerea PNL, a fost propus de mine să fie premier, are susținere, dar tocmai pentru că am văzut anul trecut, și asta este în România, nu că depinde de mine sau de persoană, așa se fac lucrurile, am văzut și în guvernarea PSD trei guverne la rând, unul după altul, am încercat să găsim o persoană care nu are aspirații politice, dar dorește și a vrut să accepte în acest moment dificil să fie premier și să își asume această responsabilitate”, a subliniat Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel