Rareș Bogdan, un nou atac la Dan Barna. "Gesturile mici trădează în momentele cheie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Nu  e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă să avem, unii dintre noi, un comportament de tip Adrian Năstase
Nu e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă să avem, unii dintre noi, un comportament de tip Adrian Năstase
Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreşedintele PNL, a atacat  din nou prestaţia publică a liderului USR, Dan Barna.

Într-o intervenţie la Descoperiţi de la Antena 3, Rareş Bogdan a criticat ceea ce el a numit comportamentele de tip "Adrian Năstase" la unii lideri din Coaliţia de guvernare, pe care nu i-a nominalizat.

El a fost întrebat dacă îl vizează pe Dan Barna, cu celebrul, de acum, moment al ochelarilor scăpaţi de la pupitru. Liderul PNL nu a negat.

"Sunt anumite gesturi care trădează un anumit comportament. Noi timp de şapte ani am acuzat aroganţa lui Victor (Ponta), comportamentul abuziv al lui Liviu Dragnea, al lui Mihai Tudose şi al altora.

Nu cred că e normal, după 7 ani de opoziţie agresivă, susţinuţi de oameni în stradă, cu o presă de multe ori prietenoasă, să avem, unii dintre noi, un comportament care să semene cu comportamentul lui Adrian Năstase.

Şi nu mă refer aici la comportamentul lui Florin Cîţu, Klaus Iohannis sau Rareş Bogdan ci al altora din coaliţie. Nu vreau să dau nume, dar dacă vă uitaţi la faptele săptămânii s-ar putea să găsiţi anumite gesturi care ...", a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat de Andreea Sava dacă se referă la Dan Barna, liderul PNL a declarat că:  "E important să nu sfidezi pe nimeni şi să nu te porţi arogant în faţa nimănui. Gesturile mici trădează comportamentele şi caracterele în momentele-cheie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel