Data actualizării:
Data publicării:

Rareș Bogdan spune că un candidat ar putea da peste cap calculele pentru prezidențiale 2024: Reprezintă o opțiune puternică

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a spus că există un candidat periculos la prezidențiale 2024 care ar putea răsturna calculele politice actuale.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a fost întrebat ce părere are dacă ar candida Laura Codruța Kovesi la prezidențiale 2024: „Vă place o astfel de candidatură?”

„Eh... e complicat. Sper totuși să rămână un procuror foarte bun la Parchetul European. Dacă Laura Codruța Kovesi va candida... reprezintă o opțiune puternică și poate să dea peste cap calculele politice. Laura Codruța Kovesi își termină mandatul, la Parchetul European (EPPO), în 2026, iar alegerile prezidențiale sunt în 2024. Laura Codruța Kovesi este un om serios care își va dori să termine mandatul la Parchetul European”, a zis Rareș Bogdan la PRIMA TV care a spus că vorbim despre un candidat periculos.

Laura Codruța Kovesi spunea, într-un interviu, că nu are de gând să candideze la prezidențiale 2024.

Rareș Bogdan, despre posibilitatea ca Nicolae Ciucă să candideze la prezidențiale 2024

Nicolae Ciucă este unul dintre puținii generali români care au luptat efectiv sub drapelul țării pe teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan.

Rareș Bogdan a mai spus: „PNL are candidat foarte bun la prezidențiale, adică pe Nicolae Ciucă. Am mers cu el în diverse locuri și în țară, și în diaspora. Nicolae Ciucă este uman. Are această calitate pe care și-o pierd cei mai mulți politicieni. Omul acesta este uman și sincer. Nu este arogant, nu este corupt. Este un om de bun simț. Pe lângă aceste lucruri, are un profil foarte bun în acest context în care avem război în Ucraina și avem Orientul Mijlociu în flăcări”.

VEZI ȘI: Ciucă, în lacrimi la TV. Întrebarea care l-a închis. Abia și-a mai găsit cuvintele să vorbească / video - https://www.dcnews.ro/ciuca-in-lacrimi-la-tv-intrebarea-care-l-a-inchis-abia-si-a-mai-gasit-cuvintele-sa-vorbeasca-video_934313.html

Apoi, europarlamentarul a zis că „dacă PNL consideră că trebuie să meargă pe o listă comună cu cineva... ok. Eu personal cred că PNL ar trebui să meargă la alegeri într-o mare alianță de dreapta. Este părerea mea”.

În orice caz, „PNL poate construi alianțe și pe stânga, și pe dreapta. În schimb, PNL exclude orice alianță cu partide extremiste, antisemite, pro-ruse, pro-chineze, anti-UE, așa cum ar fi AUR sau partidul Dianei Șoșoacă”.

VEZI ȘI: „Ingrediente secrete” pentru cea mai bună ciorbă făcută de Ciucă: Simplu, rapid și gustos, mai ales „când n-ai din ce să faci mâncare” / video - https://www.dcnews.ro/ingrediente-secrete-pentru-cea-mai-buna-ciorba-facuta-de-ciuca-simplu-rapid-si-gustos-mai-ales-cand-n-ai-din-ce-sa-faci-mancare-video_933110.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel