Rareș Bogdan spulberă zvonurile. Pozele publicate în această dimineață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Rareş Bogdan
Facebook Rareş Bogdan
Rareş Bogdan, primvicepreşedinte PNL şi europarlamentar, spulberă zvonurile privind relaţia cu Florin Cîţu, după ce i-au dispărut de pe reţelele de socializare toate pozele şi postările în care îi făcea campanie premierului la şefia PNL. 

"Ca să anulăm orice speculaţie, încă de la primele ore ale dimineții. O problemă la pagina mea de Facebook s-a transformat în știre cu interpretări nedorite. Oricum pe contul de Instagram sunt câteva zeci de poze asemănătoare, însă nu lăsăm loc speculațiilor. #echipacastigatoare

Am ales să reacționez rapid, deoarece am văzut ce și cum s-a putut interpreta, din superficialitatea unora, sau neatenția altora, o biată glumă făcută pe scena de la Zalău. O glumă anunțată și expusă ca atare a dus la o prezumtivă dorința a mea de a modifica structura Guvernului României. Doamneeeeee, mare e Gradina ta, Doamne...... Superficialitatea naște ...ştiri false. Noi sa fim sănătoși, să aveți o zi excelentă. Numai bine!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Miercuri seară, Rareş Bogdan anunţase că a avut probleme cu pagina de Facebook. 

"Am avut o problemă cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările până în 24 Mai. Voi încerca să le recuperez și să le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor", a scris Rareş Bogdan pe Facebook, miercuri seara.

Eroarea, venită la scurt timp după documentul care circulă în PNL cu antetul Guvernului 

Întrebat, marți, în județul Prahova, despre documentul apărut în spațiul public, din care reiese că premierul Cîțu implică miniștrii în campania internă din PNL, Orban a răspuns: ”Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Florin Cîțu a fost întrebat despre document. Inițial, a afirmat: ”colaboratorii mei, în această perioadă, promovează foarte multe documente în exces de zel”. 

După ce i s-a spus că documentul are antetul Guvernului și semnătura consilierului de stat, Florin Cîțu a răspuns: ”eu zic că cei care spun că este un document real să vină și cu probe.” 

”Eu vă spun ceea ce știu eu, sunt mai multe documente care există cu propuneri, eu nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document” a continuat premierul. Întrebat dacă i se pare normal ca un consilier de stat, angajat din bani publici, să-i facă campanie internă să lucreze pentru el în partid, a răspuns: ”Acest lucru nu mi se pare în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat”. Cât despre dacă afirmă că documentul este fals, cu antetul Guvernului și semnătura oficialului, Florin Cîțu a dat-o la întors: ”Eu spun că cine spune că e un document adevărat, să vină să demonstreze”. ”Nu sunt expert în așa ceva, n-am văzut acel document” a continuat premierul, care a afirmat că nu a semnat acel document, nu știe ce e cu el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel