Urmărește emisiunea live
Rareș Bogdan, SCENARIU sumbru pentru PNL, pentru alegerile din 2024
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a oferit un detaliu exploziv despre PNL și jocurile de putere din interiorul partidului. 

"Eu sunt foarte tânăr şi timpul meu e de aici înainte. Eu mai am timp să stau în politică 20 de ani. Abia am intrat de mai puţin de 2 ani. PNL trebuie să-şi găsească un candidat puternic. Deocamdată şi-a exprimat dorinţa sau posibilitatea de a candida doar unul din PNL, preşedintele partidului. Nu ştim nici dacă el va candida, în mod clar. Nu a spus niciodată ferm că va candida. Deocamdată nu se pune această problemă. Eu cred că va fi o bătălie interesantă, va fi o bătălie a sferelor de influenţă", a declarat Rareș Bogdan, despre candidatura sa la alegerile prezidențiale din 2024, pentru evz

Scenariu sumbru pentru PNL. Între ce partide spune că se va da bătălia în 2024

Rareș Bogdan a făcut o remarcă despre bătălia care s-ar putea da la alegerile prezidențiale din 2024 și spune că aceasta s-ar putea da între PSD și AUR.

"Poporul român votează în cele din urmă şi el va trebui să-şi hotărască preşedintele. Dacă nu suntem atenţi, noi, cei din dreapta, vom fi într-o situaţie complicată. Mi-e teamă să nu ajungem în situaţia din 2000 cumva, în care dreapta a ieşit pe locul trei şi s-a bătut stânga cu extrema. Să ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în Europa şi să guvernăm corect!", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel