Rareș Bogdan, RĂSPUNS pentru Denise Rifai. Spulberă o speculație
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Denise Rifai a fost extrem de supărată după ce Realitatea Plus nu a fost invitată de dezbaterea organizată de președintele Klaus Iohannis, ea adresându-i, dezamăgită, o întrebare lui Rareș Bogdan, fostul ei coleg, acum europarlamentar.

Rareș Bogdan îi răspunde lui Denise Rifai, prin intermediul DCNews, după ce aceasta i-a adresat o întrebare deschisă: ”Rareș, ce ai fi făcut în locul meu?”

Aș fi reacționat la fel ca ea. Aș fi reacționat exact ca Denise” ne-a spus Rareș Bogdan.

Poate chiar și mai dur. Și îi înțeleg supărarea, dar mizez pe capacitatea ei și a celorlalți colegi ai mei de a trece peste lucrurile mai puțin plăcute și a gândi pentru viitor. Îi asigur că atât președintele, cât și PNL respectă presa, înțelege presa și dorește un parteneriat corect, constructiv și relevant pentru buna informare a cetățenilor României” a completat el.

Informația că Rareș Bogdan este acționar la Realitatea Plus a fost, de asemenea, comentată de fostul realizator tv:

Asta e o glumă. Realitatea rămâne pentru mine ca televiziunea unde m-am consacrat și o să am întotdeauna o apreciere și o să o sprijin cât pot, pentru că acolo mi-am petrecut șapte ani de viață și am amintiri extrem de plăcute și îi consider pe colegii mei niște profesioniști. Asta cu acționariatul... mi-ar fi plăcut, dar nu sunt acționar, din păcate”, ne-a mai declarat Rareș Bogdan.

”Nu are nimeni nimic cu Realitatea. Realitatea Tv a reprezentat în toți anii ăștia un reper al luptei împotriva PSD și... cum să aibă cineva ceva cu Realitatea! Niciodată!” a încheiat europarlamentarul.

Dezamăgirea Denisei Rifai

În emisiunea sa "Legile Puterii", Denise Rifai a spus că liberalii credeau că există o legătură între Rareș Bogdan și postul TV, ceea ce i-a determinat să nu invite Realitatea la dezbatere, pentru a nu se crea un conlfict de interese. Informația a fost negată de conducerea postului TV, dar Denise Rifai l-a interpelat direct pe Rareș Bogdan:

"Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte frumos a fost! Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă ar fi fost în locul meu, în această seară, și nu l-ar fi invitat pe el la această dezbatere. Și ar fi fost el și cu televiziunea pe care o reprezintă singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat bătaia încasată de români pe 10 august. Repet: Rareș, ce ai fi făcut în locul meu. E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun", a spus Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel