Rareș Bogdan îl face PRAF pe Cîțu. ”O RUȘINE ABSOLUTĂ”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a reacționat extrem de dur, după ce Florin Cîțu s-a retras chiar înainte de votul pentru învestirea Guvernului PNL. 

Rareș Bogdan, în stilul său tranșant, a făcut o declarație neașteptată, într-un moment în care era vizibil iritat de ultima mutare a PNL. El consideră că toată responsabilitate ar fi a lui Florin Cîțu. 

Declarația a fost făcută la DigiFM. 

Pe un ton ridicat, Rareș Bogdan a spus: ”E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism. În momentul ăsta - n.r. al declarației- mă deplasez spre Guvernul României, spre Ludovic Orban. Este absolut inadmisibil, dacă ei vor să-și bată joc de cariera lor, să-și bată joc de ei, dar nu de o țară și de un partid. PNL nu merită să i se întâmpla așa ceva. Ce face Florin Cîțu este o bătaie de joc la adresa PNL. (...) Ce face Florin în momentul ăsta e iresponsabilitate în fața românilor. (...) Nu vreau să cred că au existat jocuri. Exclus această posibilitate, am auzit-o, dar nu cred în ea. (...) Nu te joci cu o țară când la granița ta se află sute de mii de români care vor să se repatrieze, nu te joci cu o țară care are nevoie de un guvern stabil, nu te joci cu o țară decât dacă ești inconștient și nu înțelegi istoria acestei țări, nu-ți pasă deloc de România, nu-ți pasă deloc de români și pur și simplu îți bați joc. Dacă cădea în Parlament, era una. Faptul că nu a căzut în Parlament e o rușine absolută. Istoria ne va judeca, iar cetățenii României ne vor taxa. E bătaie de joc. Sunt absolut total convins că președintele Klaus Iohannis n-a știut de asta. Nu-l înțeleg pe Florin, aseară m-am despărțit de el, astăzi am vorbit de două ori cu el la telefon, totul era absolut în regulă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel