România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 21 sep, 14:46
Rareș Bogdan, despre Renate Weber: NU am jignit în viața mea o femeie, dar... / video
Sursa foto: Agerpres
Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa Avocatului Poporului, Renate Weber. Luni, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a abordat subiectul, cerându-și „scuze”.

Pe fond, atacul meu la doamna Weber a fost corect. Limbajul folosit a fost excesiv și cer scuze! Deci, limbajul excesiv nu are ce căuta la un politician și cer scuze, mai ales că sunt un om care respectă femeia”, a spus Rareș Bogdan, adăugând ulterior: „Nu am jignit în viața mea o femeie. Îmi cer scuze față de doamna Weber ca femeie, în schimb gestul domniei sale de a ataca Legea pensiilor speciale...”

„Noi am tăiat pensiile speciale, nu știți cât de greu a fost, inclusiv în partid, cât de greu a fost să obținem majoritatea în Parlament. PNL, pe 28 ianuarie anul acesta, a avut inițiativa, a introdus în Camera Deputaților și Senat, și a obținut votul cu o majoritate confortabilă prin care s-au tăiat pensiile speciale, inclusiv ale magistraților! După, legea mergea la promulgare la președinte și apoi la publicare în Monitorul Oficial, iar doamna Weber, fără o explicație rațională, logică, argumentată, a făcut sesizare la Curtea Constituțională, blocând aplicarea legii”, a subliniat Rareș Bogdan. 

„Trei luni de zile, din cauza COVID-19, Curtea nu s-a întrunit. Pe 8 mai, Curtea Constituțională a hotărât că sesizarea doamnei Weber este constituțională și tot demersul nostru este anulat! Însă nu ne-am oprit aici”, a spus Rareș Bogdan. 

 

Continuarea în interviul de mai jos:

Rareș Bogdan, interviu exploziv la DC News TV

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro