Rareș Bogdan, despre relația cu Mohammad Murad, înainte de alegeri: Prietenia este una, politica este alta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, ambii prieteni cu Mohammad Murad, au fost prezenți la Constanța unde și-au susținut candidații la alegerile locale.

Liberalul îi susține pe Vergil Chițac, candidatul la Primăria Constanța, și Mihai Lupu, candidatul la șefia Consiliului Județean. Cozmin Gușă este alături de candidații PSD: Decebal Făgădău, la Primăria Constanța, și Felix Stroe, la Consiliul Județean.

Întrebat de ce nu a ajuns și la Mangalia pentru a-l susține pe primarul liberal, Rareș Bogdan a spus: "Aș fi venit, dar am fost în alte zone din țară. La Mangalia, sigur că prima șansă o are, indiscutabil, primarul în funcție. Peste tot se întâmplă asta. Este PNL, este primarul nostru. Deci, clar că are prima șansă” a ținut, Rareș Bogdan să precizeze, fără a pomeni numele primarului.

Cât despre Mohammad Murad, acesta a mai spus, pentru evz.ro : "A fost, este și va rămâne unul dintre cei mai buni prieteni, dar politica e politică și cred că pentru viitoarele alegeri va trebui să se înscrie în PNL. Este un om excepțional, este un tip de o valoare incontestabilă, care a transformat, pe de o parte, turismul din zona de nord a stațiunii Mamaia și acum  a făcut  un fenomen la Olimp, într-un timp foarte scurt. Dar prietenia este una, politica este alta”, a declarat, Rareș Bogdan, pentru EVZ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel