Rapperul Snoop Dogg a fost arestat. Vezi aici de ce
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Snoop-Dogg
Snoop-Dogg

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce agenţii americani care controlează traficul de frontieră au descoperit o cantitate mică de marijuana în autobuzul cu care artistul se deplasează în turneele sale.

Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost oprit, sâmbătă, în acelaşi punct de control din Sierra Blanca, din statul Texas, unde cântăreţul de muzică country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2010, au precizat vameşii americani, informează Mediafax.

Bill Brooks, purtătorul de cuvânt al U.S. Customs and Border Protection, a spus că angajaţii de la vamă au efectuat un control de rutină în autobuzul în care se afla rapperul, la graniţa americano-mexicană, şi au simţit miros de marijuana.

"Atunci când ofiţerii noştri au efectuat o percheziţie, au descoperit o cantitate mică de marijuana şi l-au predat (pe Snoop Dogg, n.r.) şerifului din Hudspeth County", a adăugat Bill Brooks.

Un purtător de cuvânt al şerifului local a declarat că Snoop Dogg a recunoscut în cele din urmă că drogurile îi aparţineau. Un câine a găsit un flacon de medicamente plin cu foiţe pentru ţigările cu marijuana şi alte două flacoane pline cu marijuana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel