Rapid, sancționat pentru incidentele de la derby-ul cu Steaua
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rapid Steaua
Rapid Steaua

Incidentele săvârșite de suporterii giuleșteni la derby-ul Rapid - Steaua nu au rămas fără urmări, clubul de sub Podul Grant fiind sancționat. Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei, clubul organizator a primit o amendă de 60.000 de lei.

[caption id="attachment_305808" align="aligncenter" width="640"] foto: realitatea.net[/caption]

Conform comunicatului, clubul a fost sancţionat pentru că nu a interzis amplasarea bannerelor publicitare pe gardul care delimitează terenul de tribună şi pentru că a permis accesul în arena sportivă a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau care aveau asupra lor materiale pirotehnice.

Rapid – Steaua, întrerupt din cauza incidentelor grave de pe stadion

Mai mult, doi suporteri giuleşteni au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi riscă închisoare de la 2 la 5 ani şi o interdicţie la competiţiile sportive de la 1 la 3 ani, scrie gandul.info.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandermeriei, au fost aplicate în total nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.750 de lei. Totodată, firma care a asigurat paza la meci a primit o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite de jandarmi privind prevenirea şi combaterea violenţei pe stadion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel