Rapid nu se mai poate califica la baraj. LPF a făcut anunţul. Victor Angelescu, prima reacţie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid Bucureşti, a reacţionat, după ce echipa sa a ratat orice şansă de a mai juca barajul pentru Conference League. 

Rapid Bucureşti a pierdut primul loc în playout şi a terminat pe al treilea loc, după înfrângerea de la Mioveni, scor 3-2. 

"Nu am reacționat cum trebuie, până la urma a fost un sezon bun, ne-am îndeplinit obiectivul și acum ne facem calcule pentru sezonul următor. Nu pot să zic neapărat lipsa de experiență, asta este, nu am jucat ceea ce trebuie pentru a emite pretenții pentru Europa, ne vom pregăti pentru sezonul următor.

Am primit o notificare și ni s-a spus că nu avem șanse, dar, oricum, ar fi trebuit să câștigam cu Mioveni. Sincer, cred că a venit din partea Federației, nu am citit-o eu, dar așa stiu. Sunt amarat din cauza meciului, pentru că ar fi trebuit să câștigam.

E clar că suntem echipa mai buna, nu am putut să ne concentram, cred că presiunea și-a spus cuvântul într-un mod negativ. Acum vom lua o mica pauza și vom pregăti următorul sezon", a spus Victor Angelescu la Liga Digisport.

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut anunţul - Rapid ratează cupele europene

"În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj. În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK - FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League", se arată în comunicat LPF.

Adrian Mutu, după CS Mioveni - Rapid 3-2: Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu?

”Îmi doream să câștigăm play-out-ul, pentru mine și pentru echipă, apoi era barajul. Ce s-a întâmplat e de noaptea minții. Nu e posibil să dai gol și să iei după 30 de secunde. Nu am apucat să respir că am și luat gol. E o atitudine din cauza căreia nu merităm Europa.

Nu putem să primim gol cu atâta lejeritate după ce marcăm. Mioveni a avut trei șuturi și a dat trei goluri. O echipă care vrea să intre în play-off și să fie în Europa trebuie să fie mult mai matură.

Vreau să le prezint scuze suporterilor, care au venit să ne încurajeze. Nu am avut o atitudine foarte bună. Eu n-am văzut și nu am pățit așa ceva niciodată. Vreau jucători cu mentalitate de învingători, care stau concentrați până fluieră arbitrul finalul meciului”, a declarat Adrian Mutu, conform Digisport. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel