Rapid Bucureşti permite accesul fanilor FC U Craiova pe Giuleşti. Adrian Mititelu a ameninţat că scoate echipa de pe teren
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Adrian Mititelu a anunţat că jucătorii echipei FC U Craiova vor părăsi terenul dacă fanii acestei echipei vor avea bannere împotriva sa sau dacă îl vor înjura în timpul meciului cu Rapid Bucureşti. 

"Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face.

Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel", a declarat Adrian Mititelu. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Rapid Bucureşti a decis să permită accesul fanilor FC U Craiova

”Cum ar fi putut Rapid să blocheze accesul galeriei celor de la U Craiova 1948? Singurul lucru pe care am fi putut să îl facem era să închidem peluza oaspeților, care ar fi fost un lucru mult mai greșit. Exista posibilitatea ca suporterii să își cumpere bilete în altă parte a stadionului. Ar fi fost mult mai grav să își ia bilete la tribuna a doua sau la Peluza Sud. Nu știu cine a declarat că vor primi bilete in alt sector decat cel destinat oaspetilor.

Am avut o discuție internă. Nu am avut incidente până acum, dar există o discuție prealabilă cu Jandarmeria. Din punctul nostru de vedere, dacă vor fi scandări, iar meciul va fi oprit, trebuie evacuați.

Lucrul acesta se discută înaintea meciului, cu Jandarmeria, cu firma de pază. Din punctul nostru de vedere, dacă vor fi scandări și se va opri meciul, vom cere Jandarmeriei să evacueze acel sector.

Nu pot să mă pun în pielea lor, dar vom face tot ce ține de noi. Se crea un precedent mult mai grav dacă închideam acel sector. Nu există o lege prin care să interzicem accesul la un meci. Soluția nu este să nu dai dreptul unei galerii să vină la meci.

Ar însemna să începem să interzicem toate galeriile la meciuri. Nu este treaba noastră, e galeria Craiovei. Mi se pare un pic ciudat să vorbim despre un club care interzice accesul propriilor suporteri la meciurile de acasă, din deplasare.

Noi vom respecta legea. În condițiile în care vor exista bannere sau mesaje xenofobe, vom cere Jandarmeriei să evacueze acești suporteri”, a spus Victor Angelescu la emisiunea Fotbal Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel