Ramona Ivan, CEC BANK, intervenție pentru salvarea fermierilor: Măsuri de urgență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
CEC Bank este una dintre instituțiile bancare ce au intervenit pentru salvarea fermierilor pe perioada pandemiei de coronavirus. 

Ramona Ivan, Director, Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale CEC Bank, a explicat în direct la DC News cum sunt ajutați fermierii în această perioadă în contextul pandemiei de Covid-19.  

”Sistemul bancar și noi, la CEC Bank, ne-am adaptat acestei situații. Am pornit amânarea ratelor, atât pentru companii, pentru micii fermieri, de multe ori, fermierii, și ca persoane fizice, sunt clienții noștri, și am pornit înainte practic să fie și cadrul legal, acea Ordonanță de Guvern care amână ratele, deci am mers în paralel cu aceste două măsuri. Ne-am menținut spre 100% toate unitățile deschise, respectând toate regulile. Micii fermeri, agricultorii au nevoie de cineva care să deschidă o ușă pentru ei. Multe dintre unitățile bancare sunt în zona rurală. (...) Pe zona de fonduri europene, au fost o serie de măsuri luate. Pe zona de PNDL, am încercat să ne adaptăm pe ceea ce a ținut de amânarea și prelungirea de către autoritățile de management a perioadelor de utilizare a acestor proiecte. Ne-am adaptat din mers”, a declarat Ramona Ivan, în dezbaterea "Agricultura României, potențial imens, cum îl valorificăm?", organizată de către DCMedia Group. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel