Urmărește emisiunea live
Raluca Bădulescu, prima imagine cu sora ei. ”Este cea mai frumoasă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu și-a prezentat pentru prima dată sora. Iată cum arată aceasta și cât de bine seamănă cele două.

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații show-ului "Bravo, ai stil!", difuzat pe Kanal D este extrem de iubită de publicul larg. Aceasta își ține familia departe de ochii presei și ai publicului, motiv pentru care, puțină lume știe că aceasta are o soră. Raluca a decis acum să o prezinte pe Ioana, sora ei, pe care o iubește enorm și care îi seamănă foarte mult.

Mesajul emoționant al Ralucăi Bădulescu

Astăzi, de ziua Ioanei, Raluca nu a ratat momentul și a urcat, pe contul personal de socializare, o fotografie în care apare alături de sora ei. Lângă poză, vedeta a scris și un mesaj emoționant.

"Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp. Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc", este mesajul postat de Raluca Bădulescu pe pagina de Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

Ea este sora mea Ioana ????????????. Este cea mai desteapta , cea mai frumoasa , este magica, este fantastica si cea mai buna sora din lume . Este o minune stralucitoare si discreta in acelasi timp , cu greu o prind sa facem macar o poza impreuna ????????????❤️ si nu prea ii place sa o postez , dar astazi nu ma pot abtine pentru ca este ZIUA EI, la multi @ioana.badulescu la multi ani luminosi si superbi ca tine, te iubesc #bestsisterever #keeponshining✨ ????❤️

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu) onJan 27, 2020 at 8:42am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel