Rafila a scos CIFRELE: Să TERMINE! Soluțiile PNL, DUBIOASE. Pe un RUȘINOS loc 114
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 17 dec 2020 / 20:58
WhatsApp
Foto: Facebook
Prof. dr. Alexandru Rafila a comentat asupra negocierilor dintre președintele PNL și președintele Klaus Iohannis, în urma alegerilor parlamentare. 

Alexandru Rafila a vorbit despre negocierile dintre partide și despre problemele economice cu care se confruntă România. Acesta susține că "se văd consecințele demisiei lui Ludovic Orban și se văd mai ales economic".

"În mod evident, aceste dispute trebuie să se termine. Nu pot să nu remarc că 25% dintre voturile alegătorilor reprezintă incredibil de mult. Adică, totuși, ocuparea principalelor poziții în stat mi se pare exagerată pentru că, în mod evident, unul din patru alegători, dintre cei care s-au prezentat la vot, au dat votul PNL, iar această împăunare permanentă mi se pare exagerată.

Asta mai ales în condițiile în care și soluțiile economice ale precedentului Guvern, care a fost monocolor, a fost doar liberal, au fost destul de dubioase, motiv pentru care ne aflăm pe un rușinos loc 114 la nivel global în ceea ce privește susținerea acordată de Guvern sectorului economic, pe perioada pandemiei. Am împrumutat foarte mult și am avut programe de shopping, așa le spun eu, și mai puțin programe de susținere a mediului economic, lucru reflectat în pierderea locurilor de muncă", a declarat Alexandru Rafila, în direct la B1 TV.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro