Rafila, despre starea românului cu COVID-19. Informații de ULTIMĂ ORĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dr. Alexandru Rafila a vorbit, înaintea evenimentului organizat de DC Media Group, despre starea românului diagonosticat cu coronavirus.

„Putem spune că, în total, au fost testate 55 de probe. Este doar una pozitivă. E o activitate continuă. Vă vom ține la curent dacă apar lucruri care sunt semnificative pentru sănătatea publică", a spus Alexandru Rafila înainte de evenimentul „HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?", organizat joi de DC MEDIA GROUP.

„Până în momentul de față, nu avem o altă probă pozitivă. Starea pacientului este chiar bună. Singurul lucru care a alertat autoritățile a fost testul pozitiv, el fiind unul dintre cei de la care s-au prelevat probe", a spus acesta.

„Nu există un tratament specific. Dacă apar simptome, se tratează simptomatic”, a explicat Rafila.

„Spălatul pe mâini, care pare o chestiune banală, este extrem de eficient ca măsură de prevenție, și nu mă refer doar la infecția cu coronavirus", a subliniat acesta.

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Business şi DC Medical, organizează la data de 27 FEBRUARIE 2020, "HEALTH ROMANIA – Ediția a III-a: FINANȚAREA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE. FINANȚAREA TREBUIE SĂ URMEZE PACIENTUL?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel