Radu Tudor și Mircea Badea, răsturnare de situație. FRONT COMUN: Sper să nu se schimbe!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Tudor, realizator TV de la Antena 3, a spus că sunt dăți în care nu este de acord cu opiniile lui Mircea Badea, dar acum au aceeași părere despre o persoană din politică.

Mircea Badea l-a lăudat pe Nelu Tătaru, ministru al Sănătății, pentru modul în care gestionează problemele din Sănătate cauzate de coronavirus: ”O să-i fac mult rău domnului Nelu Tătaru. De ce? Pentru că o să-l laud. Mie-mi place de Nelu Tătaru. Și-mi place de ce: pare uman, pare ca un om, ceea ce extrem de rar, în toată această mare de impostură, de prefăcătorie și de imagine fake, pare adevărat și pare ca un om. Înainte de orice, e curajos, se duce acolo. Și-a pus combinezon, mască și s-a dus acolo, în focar. Apoi și-n alt focar, apoi și-n alt focar și mâine o ia de la capăt”.

După multă vreme, putem spune că avem o răsturnare de situație la Guvern: avem un om capabil în fruntea Ministerului Sănătății, într-o perioadă macinată de criza COVID 19.

Radu Tudor, de aceeași părere cu Mircea Badea

Radu Tudor a spus că este de aceeași părere cu Mircea Badea în privința actualului Ministru al Sănătății. 

”L-am văzut pe colegul și prietenul meu Mircea Badea făcând o afirmație cu care rezonez deplin. Sunt momente în care nu rezonăm și altele când rezonăm deplin. Așa este firesc, așa este în viață. Fiecare are o părere și așa trebuie să fie. Dar aseară a spus ceva cu care sunt de acord. Mircea Badea a zis: Risc să-i fac un rău lui Nelu Tătaru dacă spun că îl apreciez.

Nelu Tătaru este un om normal care reacționează foarte bine, se mișcă excelent, se duce în cele mai sensibile locuri, comunică foarte bine. Are un soi de control, de decență nespecifică politicienilor. Este de puțin timp în politică. El este medic la bază, ghirurg. Pare că înțelege exact despre ce este vorba. Se comportă ca atare. Spun și eu ca Mircea Badea: Sper ca Nelu Tătaru să nu se schimbe! Sper să rămână la fel de implicat, modest, bun comunicator și să fie încurajat și sprijinit în ceea ce face. Îmi place modul în care se comportă ca ministru și ca om responsabil”, a zis Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel