Radu Tudor: Este pentru prima dată după 1989...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Tudor, jurnalist Antena 3, a comentat, vineri, în legătură cu vestea excepțională că familia Bodnariu a fost reîntregită după câteva luni, printr-o decizie a justitiției norvegiene.

"Emoția personală nu poate fi dată la o parte într-un astfel de moment și ca jurnalist trebuie să fii rece la evenimente de genul acesta, dar când vine vorba de familie e o trăire emoțională foarte, foarte intensă.

Este pentru prima dată după decembrie 1989, când trei instituții fundamentale ale unei democratii, presa, poliția și bisericile reunite toate luptă pentru o cauză nobilă și au un mare succes", a declarat Radu Tudor, prin telefon, la Antena 3.

"Niște oameni, reuniți sub simbolul valorilor creștine de tip occidental - libertate, democrație, prețuirea valorilor familiale -au făcut un efort imens. Au fost peste 30 de orașe în care s-a protestat și genul acesta de efort întrunit - presă, politicieni, biserică - pot să ducă și pe viitor la stoparea unor abuzuri ", a adăugat vineri Radu Tudor.

Printr-o decizie a justitiției norvegiene, familia Bodnariu va fi reîntregită. Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor.

Potrivit Antena 3, familia Bodnariu trebuie să-și mai ia înapoi cei doi băieți, după ce cele două fetițe au ajuns deja acasă, iar cel mic fusese redat familie mult mai înainte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel