Radu Tudor: Este o sfidare, o bătaie de joc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Jurnalistul Radu Tudor a comentat miercuri bâlbâiala autorităţilor în tentativa de a-i găsi pe cei doi oameni care s-au rătăcit în timpul zilei, în județul Constanţa.

[caption id="attachment_421969" align="alignleft" width="310"] Foto: antena3.ro[/caption]

"Încă un argument pentru afirmaţia că STS funcționează alandala. Este o crimă să ai o structură de telecomunicaţii, pentru care s-au plătit 300 de milioane de euro echipamente în ultimii 20 de ani, care să nu fie în stare să localizeze un telefon mobil. Este o sfidare, o bătaie de joc, şi transmit oamenii aceştia de la STS o neîncredere atât de periculoasă în structurile statului care trebuie să acţioneze în situaţii de urgenţă, încât, fie ar trebui desfiinţat urgent, fie o decizie foarte serioasă trebuie luată", a declarat Radu Tudor, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Jurnalistul a mai precizat că și în condițiile în care STS nu va fi desfiinţat şi va fi lăsat "ca pe un serviciu de catering politic pentru Traian Băsescu", Serviciul 112 din interiorul STS poate fi transferat la Departamentul pentru situaţii de urgenţă, coordonat de Raed Arafat.

"Ideea e că acest 112 trebuie salvat de la nenorocirea pe care i-a adus-o acest STS", a adăugat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel