Data actualizării:
Data publicării:

Radu Tudor a început emisiunea cu o ”informație surprinzătoare” despre Bogdan Chirieac. ”RECUNOSC”

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Jurnalistul Radu Tudor a început emisiunea de sâmbătă seară, de la Antena 3, cu o informație pe care o consideră surprinzătoare despre analistul politic Bogdan Chirieac. 

Radu Tudor a anunțat că începe emisiunea ”Punctul de întâlnire” cu o ”informație surprinzătoare”.

”Informația este legată de unul din invitații mei. Pentru prima oară, în 30 de ani de democrație, Bogdan Chirieac nu merge la vot.” a spus Radu Tudor, adăugând: ”Cred că fiecare opțiune trebuie discutată deschis și acceptată cu argumente. (...) Este pentru prima dată, în ultimii 100 de ani, când votăm în pandemie, regulile sunt stricte, pericolele sunt foarte mari și organizarea nu știu cât de bine e făcută, astfel încât să ofere toate garanțiile necesare”. 

2. -imagine fara descriere- (radu-tudor-bogdan-chirieac_61076800.png)

”Recunosc că am vrut neapărat să discutăm despre motivele pe care analistul Bogdan Chirieac le spune în public în momentul în care a decis să nu meargă la vot” a precizat Radu Tudor. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și-a argumentat opțiunea: ”Am pledat și nu sunt singurul, au fost mulți alții care au cerut amânarea alegerilor locale și, probabil, parlamentare. Nu este normal să vii la vot în asemenea condiții. Nu am lipsit la niciun scrutin, nici când erau trei rânduri de alegeri pentru locale - dacă, la primul tur, nu veneau 50% dintre cei înscriși pe listă, se făcea turul doi, apoi se făcea turul trei, n-a fost referendum la care să nu mă duc. Opțiunea mea, de această dată, este de a nu merge la vot, nu îndemn pe nimeni să facă la fel ca mine, dar eu nu pot să-mi asum acest risc nici față de familie, nici față de prieteni, nici față de colegi. Nu pot să-mi asum această responsabilitate. (...) Nu îndemn pe nimeni să nu meargă la vot, dar nici nu îndemn pe cineva să meargă la vot, fiecare să ia decizia după cum îl taie capul”. 

Bogdan Chirieac consideră că n-ar fi trebuit organizate alegeri acum, ci ar fi trebuit amânate cu un an, la fel ca-n Marea Britanie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel