Radu Tudor: "Sunteți mulțumiți, șacalilor?"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
radu-tudor-cu-ce-pret-independenta-energetica-213243
radu-tudor-cu-ce-pret-independenta-energetica-213243

Radu Tudor a subliniat, pe blogul său, că a aflat cu stupoare că "un politician liberal cu solide calități umane, Mariana Câmpeanu, a suferit un accident vascular, se simte rău și e la spital". 

Jurnalistul a adăugat că "Este clar pentru toată lumea că povestea de săptămâna trecută i-a venit de hac. Duminică, 16 Februarie, Mariana Câmpeanu a fost invitată la "Punctul de întâlnire". Era supărată și afectată de unele acuzații nedrepte și de povestea remanierii domniei sale, considerând că și-a făcut datoria cu onestitate. Peste aceste lucruri, a venit mizeria prezidențială. Atacul grobian și vomitos al lui Traian Băsescu asupra Marianei Câmpeanu și a soțului ei. Deși jonglează cu toate serviciile secrete din România și cunoaște la secundă toate informațiile despre viața adversarilor săi, Băsescu s-a făcut că nu știe ce boli grave are soțul doamnei Câmpeanu. Și a găsit de cuviință să-i ceară demisia, ca să mai denigreze un pic guvernul USL".

Gust amar

Radu Tudor a adăugat că "A venit apoi la 'Sinteza zilei', după atacul de la Cotroceni. Avea un nod în gât de furie și de emoția destăinuirii în public a gravelor afecțiuni de care suferă soțul domniei sale. În loc să ia apărarea omului Mariana Câmpeanu, liberalii au avut și ei o reacție slabă, aproape complice. Dorind parcă să o remanieze pe Câmpeanu, trecută și ea probabil pe lista neagră a președintelui PNL cu miniștri 'prea apropiați de primul ministru'. Alt gust amar. Și nu e primul. Probabil nici ultimul".

Jurnalistul are mai multe întrebări retorice: "Sunteți multumiți, șacalilor, acum când ați băgat în spital un om nevinovat?! Și l-ați adus în pragul căderii psihice?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel