Radu Ille, mărturisiri cutremurătoare: ”Am dormit în cimitir”
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Radu Ille va participa alături de partenera sa la emisiunea ”2k1”, unde va face mărturisiri despre o perioadă grea din viața sa.

În cadrul rubricii „Căsuţa noastră”, întrebarea „Departe de confortul patului de acasă, care crezi că a fost cel mai neobişnuit loc în care a dormit vedeta familiei?” va aduce un răspuns cu totul şi cu totul neaşteptat din partea lui Radu Ille.

„Am dormit în cimitir. Am ştiut că acolo nu intră nimeni. Mă întrebau: <<Da’ nu-ţi e frică?>> De cine, mă, de morţi? De vii trebuie să îţi fie frică!”, va povesti Radu Ille, care va mai completa: „Sunt în anul II la UNATC, secţia actorie şi pregătesc un film în care o să aflaţi şi alte lucruri despre mine, pe care încă nu le-am spus.

Înainte de a fi artist, sunt om şi am trecut prin nişte momente, sper să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Râd şi glumesc cât pot eu, până intru în pământ, pentru că ştiu ce înseamnă să n-ai!”, va mărturisi îndrăgitul artist, care sâmbăta aceasta îşi va sărbători şi ziua de naştere, în platoul „2k1”. 

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel