Radu de România va lansa la ICR Paris cartea "Anul Regelui"
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
principele_radu_lansare_volum
principele_radu_lansare_volum

Principele Radu al României, va lansa, vineri, la sediul Institutului Cultural Român (ICR) din Paris, volumul "Anul Regelui", în ediţie bilingvă franceză şi engleză. Volumul, care prezintă viața Familiei Regale, a fost inițial publicat în România, în 2011.

Autor: Laura Galescu

Volumul "Anul Regelui", publicat iniţial în limba română la Curtea Veche Publishing, în preajma celei de-a 90-a aniversări regelui Mihai I, a cunoscut un mare succes și se numără printre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2012 în România.

Cartea semnată de principele Radu oferă o prezentare amplă şi fascinantă a vieţii Familiei Regale, aşa cum se desfăşoară ea pe parcursul unui an întreg, cu ocazia fiecărei sărbători sau vizite oficiale, dar şi în momentele de zi cu zi.

Salonul Internaţional de Carte de la Paris este considerat cea mai importantă manifestare a pieţei editoriale din Franţa, cu o medie de 180.000 de vizitatori pe ediţie. La cea de-a 33-a ediţie a sa (22-25 martie), unde România este ţară invitată de onoare, Curtea Veche Publishing va participa cu mai mulţi autori, în afară de principele Radu: Basarab Nicolescu, Adina Rosetti, Adrian Cioroianu, Eugen Simion, Cristian Bădiliţă, Bogdan Suceavă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel