Radu Cristescu (PMP) - Bogdan Niculescu Duvăz (PSD), conflict în direct la TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PMP Radu Cristescu și deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz au avut un schimb dur de replici, joi seară, în direct la tv.

Conflictul a pornit de la afirmația lui Radu Cristescu, potrivit căreia Partidul Liberal Reformator ar urma să intre la guvernare fără să fie legitimat prin vot. 

"Intră (n.r. - la guvernare) un partid care n-a fost legitimat prin vot. Acest partid (n.r. - PLR) care este un partid de apartament, din Brașov, al cărei vicepreședinte este nevasta lui Niță, colegul dvs ... ", a spus membrul PMP, la România TV, către Bogdan Niculescu Duvăz, prezent și el în platou.

"Domnule, vorbiți serios? Deci dvs ați trecut printr-un vot? Ați trecut prin vreun vot în Parlament? Iertați-mă, vă întreb, că poate am uitat eu. Ați participat la alegeri?", a replicat deputatul PSD, moment în care lucrurile au degenerat.

R.C.: Pentru dvs este o armonie, până în momentul în care o să iasă strada și o să vă alunge cu pietre.

B.N.D.: Dar n-aveți grija! Știți, câinele moare de drum lung și alții de grija mea. Nu, domnule, dar spuneți, ați trecut prin vreun vot? Doamne iartă-mă!

R.C.: Stați puțin! Nu-l vedeți pe Tăriceanu ce face, cum se cațără pe ciolanul ăsta? Chiar credeți că toți suntem tâmpiți? Și dvs, care sunteți din '90 în Parlament?

B.N.D.: Vreau să nu mă luați de prost, domnul ... .

Spiritele s-au calmat odată cu intervenția moderatorilor și a celor invitați.

Citește și: Chirieac, după ce Băsescu i-a cerut demisia lui Ponta: "E aberant!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel