Banciu: TRAIAN BĂSESCU nu ar fi trebuit să spună AȘA CEVA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Banciu a comentat, în emisiunea sa de la B1 TV, primele declarații pe care le-a făcut Traian Băsescu după scandalul în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.

VEZI ȘI: Mircea Badea, DECIZIE RADICALĂ după ÎNREGISTRĂRILE cu Mircea Băsescu

"În momentul când știi că familia ta este sus pusă, ai tendința să intri într-un anturaj dubios. Declarația lui Traian Băsescu este practic un non-eveniment. Traian Băsescu nu face altceva decât o stângăcie de comunicare pentru că era evident că justiția nu are legătură cu el. Traian Băsescu știind asta, nu ar fi trebuit să facă apel la acest discurs anume că între justiție și fratele său, preferă justiția", a spus Radu Banciu la emisiunea pe care o realizează la B1 TV.

"Mărinimia lui Traian Băsescu nu reiese din acest discurs, poate din altele, dar nu de aici. Președintele nu a făcut altceva decât să vină și să spună niște chestiuni pe care ar fi trebuit să le tacă. Era logic că este treaba justiție și nu a lui. Nu este un merit că Traian Băsescu își lasă fratele în mâna justiției. Să fie foarte clar! Pe de altă parte, vinovăția lui Mircea Băsescu nu este evidentă, doar anturajul este evident", a mai zis Radu Banciu.

VEZI ȘI: Băsescu: Cred varianta Justiției, nu pe cea a lui Mircea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel