Radu Banciu, după victoria Simonei Halep: Păcat că nu țin și...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, pe Sloane Stephens. Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre sportiva din Constanța în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

Locul I WTA a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

Ce a spus Banciu

"Am văzut-o pe Nadia Comăneci la Roland Garros, arăta excepțional, dar parcă nu era ea. (...) Cică ar fi Nadia, genial oricum. Simona Halep, în Click, pe prima pagină. A câștigat turneul de la Roland Garros pentru prima oară în carieră și va rămâne lider mondial până la Wimbledon cel puțin. Asta este o informație interesantă. Păcat că nu țin și scorul cei de la Click. Era interesant, mai ales că Simona Halep s-a apropiat, după părerea mea, decisiv de Serena Williams. În momentul de față, rezultatul este 23-1 pentru jucătoarea din Statele Unite. Eu spun că ce e mai greu s-a făcut. Nu mai e 23-0. E 23-1", a spus Radu Banciu, duminică seară, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

Amintim că jurnalistul a vorbit și cu alte ocazii despre Simona Halep, taxând-o. După ce Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala turneului Australian Open, Radu Banciu a spus că este "o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent".

Vezi și: Simona Halep - Radu Banciu. Sportiva, pusă la zid: N-a învățat nici să citească


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel