Data publicării:

Radio România Actualități rupe audiența matinală a radiourilor, depășindu-le pe cele comerciale

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Matinalul de la Radio România Actualităţi a devenit lider în Bucureşti.

Lider în Bucureşti este matinalul de la Radio România Actualităţi, prezentat de Daniela Petrican şi Cătălin Cârnu. Peste 116.000 de ascultători a avut matinalul RRA în perioada august-decembrie, conform unui studiu de audienţă radio făcut în acea perioadă de IMAS şi Mercury Research.

Matinalul Radio România Actualităţi a urcat peste Morning ZU, realizat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. De cealaltă parte, Morning ZU a scăzut în audienţe la o medie de 102.800 de ascultători. 

Podiumul este completat de Deşteptarea Europa FM, care a avut în Capitală o medie de 94.600 de ascultători. 

Cea mai mare creştere în Bucureşti, scrie paginademedia.ro, a fost la matinalul Kiss FM, prezentat de Cătălin Oprişan, Corina Băcanu şi Ciprian Dinu. De pe şase, DesKiss Dimineaţa a urcat pe poziţia a patra, cu o medie de 84.000 de ascultători. Postul este urmat de „colegii” din acelaşi grup de media, Magic FM, cu matinalul prezentat de Liana Stanciu, şi Rock FM, cu emisiunea prezentată de Răzvan Exarhu. 

Schimbări în top

Şi matinalul DigiFM a urcat pe poziţia opt în Bucureşti, după ce în valul de toamnă din 2022 fusese pe 11. Mutarea vine pe fondul scăderii celorlalte posturi, Virgin Radio, Pro FM şi Dance FM. 

Matinalul Radio Guerrilla, prezentat de Mihai Dobrovolschi, Gilda Comârzan şi Nic Cocârlea a ajuns pe 10 în topul celor mai ascultate emisiuni de dimineaţă. Cifrele au fost însă în uşoară scădere faţă de valul de toamnă din 2022. 

Radio Itsy Bitsy se numără printre posturile de radio care au ieşit „pe plus”. Postul de radio a crescut pe segmentul de dimineaţă, având o medie de 12.300 de ascultători.

Audienţa posturilor de radio din București, în intervalul orar 7.00-10.00 (Prime-Time) în valul toamnă 2023, comparativ cu anul trecut:

Captură de ecran / Foto: paginademedia.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel