RAD ART FAIR 2024. Artiștii și managerii culturali, gânduri despre lucrările expuse - VDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: DC News
Foto: DC News
RAD ART FAIR 2024, organizat de cele mai importante galerii de artă românești, s-a desfășurat între 16 și 19 mai, la București, în incinta Hotelului Caro.

Managerii culturali Andreea Stănculeanu și Mihai Pop, dar și artiștii Irina Cristescu și Ovidiu Toader au oferit interviuri scurte în care au vorbit despre lucrările expuse și importanța organizării unui astfel de eveniment de artă.

Artista Irina Cristescu și-a expus una dintre lucrări în cadrul Galeriei Sector 1. Aceasta ne-a spus că are acum „o nouă abordare, un nou curaj, o nouă direcție”.

„Mă regăsesc foarte mult în acest nou experiment deoarece am simțit libertatea să pot să fiu cât mai mult eu. Am fost constrânsă și mi-am propus să elimin culoarea pentru a putea exprima realmente esența”, a adăugat artista.

RAD ART FAIR 2024 a avut loc între 16 și 18 mai la Caro Bucharest și a reunit 26 de expozanți din București, Cluj-Napoca, Iași, Frankfurt și Viena. Târgul a prezentat lucrări ale liderilor artei contemporane din România, discuții publice oportune, un nou parc de sculptură, un proiect de design, tururi, precum și ateliere pentru copii.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel