R. Negoiță, îl avertizează pe Becali: Să își revizuiască atitudinea și limbajul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
robert-negoiță dc
robert-negoiță dc

Vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD), Robert Negoiță, a declarat luni că ar fi mai mulțumit de prezența lui Gigi Becali pe listele USL, dacă liderul PNG ar avea o atitudine "mai matură și mai cumpătată," scrie Newsin.

Vocile care se îndoiesc de prezența lui Gigi Becali pe listele USL, nu răsună doar din partea PNL, ci, mai nou și unii membri PSD se arată sceptici. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, spune că va fi bucuros de candidatura lui Gigi Becali, atunci când patronul clubului de fotbal Steaua își va schimba comportamentul și atitudinea. "Sper să își revizuiască și comportametul și atitudinea și limbajul dl Becali și atunci am să fiu mai entuziasmat de candidatura dânsului pe listele USL. Nu e vorba de susținut sau de nesusținut (candidatura lui Becali, n.r.), că e vorba de PNL, dar ca opinie a mea, m-aș bucura dacă ar avea o atitudine mai matură și mai cumpătată, mai exchilibrată și o exprimare mai decentă", a declarat Robert Negoiță.

Totodată, vicepreședintele PSD a recunoscut că aflierea lui Becali cu alianța social-liberală este ”puțin exotică.” "E puțin exotică, dar de ce nu?," a spus dl Negoiță.

BPC al PNL a votat în unanimitate pentru un acord cu PNG şi "PNŢCD autentic", a declarat luni preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, care a adăugat că Becali va candida pe listele USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel