R. Moldova a mulțumit României pentru ajutorul în organizarea summitului istoric european. „Rezultatul remarcabil, cu ajutorul României”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Summitul Comunității Politice Europene desfășurat în Republica Moldova. Foto: Administrația Prezidențială a României
Summitul Comunității Politice Europene desfășurat în Republica Moldova. Foto: Administrația Prezidențială a României
Prim-ministrul Dorin Recean a adresat un mesaj de mulțumire președintelui României, Klaus Iohannis, prim-ministrului Nicolae Ciucă pentru ajutorul acordat autorităților din R.Moldova în cadrul organizării Summitului Comunității Politice Europene care s-a desfășurat joi, 1 iunie, în Republica Moldova.

„Suntem recunoscători României pentru susținerea și contribuția la organizarea excelentă a Summit-ului CPE Moldova. Eforturile comune ale oamenilor noștri au produs un rezultat remarcabil”, a transmis Dorin Recean, citat de Deschide.md.

Republica Moldova a găzduit la data de 1 iunie Summitul Comunității Politice Europene, reunind, în premieră, 50 de președinți, prim-miniștri și înalți oficiali europeni.

Comunitatea Politică Europeană este un for guvernamental paneuropean înființat anul trecut, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, servind drept platformă care întrunește liderii europeni cu scopul a discuta și a identifica soluții pentru cele mai urgente probleme ale Europei, precum securitatea, stabilitatea și reziliența energetică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel