Puţini ştiu cum arată fiica lui Dan Diaconescu. La 16 ani, Dona este deja admisă la Facultatea de Medicină şi are propria televiziune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Faceboook, Dan Diaconescu
Foto: Faceboook, Dan Diaconescu
Dan Diaconescu are fată şi frumoasă şi deşteaptă.  Mândru nevoie mare, o însoţeşte peste tot la concursuri şcolare. Adolescenta de 16 ani are locul asigurat la facultate, graţie performanţelor şi premiilor obţinute la Olimpiada de Biologie, etapa naţională.

Dan Diaconescu, "părintele OTV" este un tată mândru până la cer și înapoi. Fiica sa, în vârstă de 16 ani, este elevă la un liceu de prestigiu din București, iar performanțele sale îi vor asigura un loc sigur la facultate. „Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București', a declarat o sursă din apropierea familiei lui Dan Diaconescu pentru EGO.

În trecut mai mulți olimpici premiați la nivel național și internațional au intrat la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila', din București fără a mai trece prin examen de admitere. Dona își dorește să devină medic, însă se pare că este atrasă și de cercetare în acest domeniu. „Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani, este și frumoasă și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină', a mai dezvăluit aceeași sursă.

Cât despre Dan Diaconescu, acesta așteaptă cu nerăbdare să afle decizia instanței de a i se reduce interdicția de a activa în mass-media. Dacă avocații reușesc să înduplece judecătorii, acesta ar putea să-și reia activitatea pe micile ecrane începând din decembrie 2022, relatează sursa citată.

Îşi lansează propria televiziune

Dona Diaconescu a moștenit și pasiunea pentru televiziune a celebrului ei tată. Fiica patronului de la OTV are un loc de muncă într-un mic post tv, înființat anul trecut, ocupându-se cu realizarea unor podcast-uri despre criptomonede. Sediul postului tv se află în Cartierul Primăverii, acolo unde fiica lui Dan Diaconescu muncește cu jumătate de normă.

Patronul OTV a primit interdicţia de apărea şi a vorbi public, în urma condamnării la închisoare. În 2017, a fost eliberat, dar a rămas cu interdicţia de vorbi, ca pedeapsă a celor cinci ani și șase luni de închisoare. Jurnalistul a găsit o modalitate inedită prin care să se facă auzit, prin sistemul NFT (Non Fungible Token). Acesta este este un jeton de pe blockchain care este unic. Majoritatea NFT-uri fac parte din blockchainul Ethereum, care este o criptomonedă. NFT reprezintă un lucru/ o acţiune unică, ce poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează. Se organizează o licitaţie, oricine poate cumpăra un NFT, dar originalul îl poate deține o singură persoană.

Dona a păstrat, în prezentările sale, inclusiv expresia care l-a făcut celebru pe tatăl ei... "Fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel