Puterea feminității. Expoziție cu vânzare de artă abstractă, alb negru, nuduri, la Alba Iulia
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
O talentată pictoriță ardeleancă a dat Roma pentru Orașul Marii Uniri. Aceasta își va expune munca ultimelor trei ani în Cetatea Unirii. 

Pictorița Andreea Tibu expune sâmbăta, 14 ianuarie, ora 19:00 la Framm's, în Alba Iulia. Originară din Cugir, Alba, artista dovedește un talent deosebit. Strigăte mute, Climax, Iluzia Introspecției, Frenezie, Inefabil, Efemer sunt numele unor lucrări care vor putea fi văzute timp de o lună într-un local din Cetatea Marii Uniri. 

„Andreea Tibu respiră și trăiește prin artă. Este o personalitate artistică originală, afirmând-se cu o pictură generoasă, vibrantă și care, prin paleta cromatică plină de lumină, prin poziția artistică înnoitoare, precum și printr-o scânteietoare expunere a limbajului, reușește să transmită privitorului, un mesaj umanist de mare calitate. Marele aport inovator adus de Andreea în pictura locală și românească din aceste vremuri este reprezentat de modul de transpunere a efectelor de lumină care la ea izbucnesc chiar si din non culoare.”

25 de tablouri, realizate cu dedicare și pasiune în ultimii 3 ani

„Prin arta ei își dorește să formeze sau reformeze conexiunile din noi și să redea culoare rutinei. Nudurile în această formă, sunt reprezentarea frumuseții, puterii feminității, senzualitatea ei, dar și retrospectiva pentru care o văd bărbații, concluzionând cu iubire, arta și conexiunea finală dintre oameni. Încrederea prin care ne scufundăm, pierdem, dedicăm viața sau o parte din ea, cu frumusețea inconștientei și iubirii sincere de care cu toții suntem capabili.”

Oamenii, locurile și  animale îi sunt lecții de viață 

„Prin tot ce a trăit și pe măsură ce descoperă noi povesti în jurul ei, simte să le transpună în CONEXIUNI care au un înțeles profund. Acest lucru se va observa încă din numele pe care acestea le poartă, dar mai ales se vor vedea dincolo de ele. Un nud, chiar daca poate fi pasional, erotic, poate exprima multa singurătate. Aducerea la un loc a unor artiști locali, care prin muzica lor dau un alt sonor Conexiunilor. Expoziția va rămâne la Framm’s timp de o luna, iar suma strânsă din vânzarea lucrărilor va fi donată pentru animalele abandonate pe străzi, de care Andreea își dorește să aibă grijă.  Vor cânta: Emanuel Totor - pianist,  Laura Orian - compozitor, vocal și pian, Cristian Alexievici - toboșar, chitarist, pianist, vocal, Adela și DJ:Neamtu (Akadela) și Dragoș Laurent. Intrare 30 lei (adresa: Strada Păcii, nr. 13, Alba Iulia, rezervări la 0733 696 286). Afișul este realizat de Toader Anamaria - grafic designer” anunță un comunicat al organizatorilor. 

Sursa foto: Pagina de Facebook Andreea Georgiana Tibu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel