Pușcaș pleacă de la Genoa, dar rămâne în Italia. Cu ce echipă s-a înțeles atacantul român
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
George Pușcaș se transferă la Bari pentru mai multe minute pe teren înainte de Campionatul European.

Atacantul român George Pușcaș a luat decizia de a schimba echipa pentru a beneficia de mai multe minute pe teren înaintea Campionatului European, iar destinația sa pare să fie echipa Bari.

Cu doar 8 apariții în tricoul celor de la Genoa în acest sezon de Serie A, Pușcaș nu a reușit să își facă simțită prezența în fața porții adversare, nefiind folosit frecvent de antrenorul Alberto Gilardino.

Deși nu a reușit să înscrie niciun gol în acest sezon, internaționalul român a avut 10 apariții în toate competițiile pentru Genoa, oferind o pasă decisivă.

Cu EURO 2024 în vizor, Pușcaș vrea să se asigure că va avea parte de mai multe meciuri în picioare, motiv pentru care s-ar fi înțeles cu echipa Bari.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunțat că transferul lui Pușcaș la Bari va fi oficializat în zilele următoare, marcând astfel întoarcerea atacantului român la echipa unde a mai evoluat și în sezonul 2015/16, tot sub formă de împrumut.

Cu o cotă de piață evaluată la două milioane de euro, Pușcaș ar putea deveni o prezență permanentă la Bari, cu condiția ca echipa să promoveze în Serie A.

La Bari, Pușcaș va împărți vestiarul cu Malcom Edjouma, colegul său de la FCSB, care a fost împrumutat și el la echipa italiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel