Purtătorul de cuvânt al Mișcării Populare este un ziarist fost consilier al Robertei Anastase
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gamalet
gamalet

Președintele interimar al Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a anunțat, luni, că formațiunea sa a fost înscrisă la Tribunalul București. De asemenea, noul purtător de cuvânt al partidului va fi fostul jurnalist Bogdan Gamaleț.

[caption id="attachment_366320" align="alignleft" width="150"] Foto: Facebook[/caption]

”Tribunalul Bucureşti a decis astăzi să aprobe cererea noastră de înregistrare ca partid. Astăzi, Partidul Mişcarea Populară este înregistrat oficial”, a spus Tomac, citat de Mediafax.

El a mai precizat că în toamna aceasta va fi organizat Congresul formațiunii. Totodată, va fi deschisă lista membrilor care vor să se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare din 2014.

Fostul jurnalist Bogdan Gamaleț a fost prezentat drept noul purtător de cuvânt al PMP. Acesta a fost consilierul de imagine al Robertei Anastase în 2009, când democrat-liberala era șefa Camerei Deputaților. ”Provin din rândul jurnaliştilor. Am ajuns să ştiu nevoile poporului şi ce vrea presa”, a spus Gamaleț.

Camera Deputaților arăta la acea vreme, într-un comunicat de presă, că Bogdan Gamaleț a fost realizator al emisiunii "Cauză şi efect" şi prezentator de ştiri la postul de televiziune N24, producător şi redactor - prezentator de ştiri, precum şi realizator al emisiunii "Week Review" şi redactor-şef la Realitatea TV – unde a obţinut, în 2005, premiul APTR pentru ştiri TV, moderator şi redactor - prezentator la Televiziunea Română, prezentator şi producător ştiri la Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel