Pune un pahar de sare sub calorifer: toate gospodinele fac asta. Explicația este genială
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Pune un pahar de sare sub calorifer, toate gospodinele fac asta. Explicația este genială. Sursa foto: freepik.com
Pune un pahar de sare sub calorifer, toate gospodinele fac asta. Explicația este genială. Sursa foto: freepik.com
Toate gospodinele cunosc capacitatea sării de a absorbi umiditatea. 

Sarea este și un mijloc eficient de curățare a energiei. Dar cum permite sarea curățarea energetică?Ce alte sfaturi de curățare energetică există potrivit Feng Shui?

Feng Shui este o artă veche, scopul căreia este să armonizeze energia unui loc și să promoveze  bunăstarea celor care locuiesc acolo. Îți vom spune de ce este important să pui un pahar de sare în anumite locuri din casă pentru a o purifica. Potrivit Feng Shui, purificarea unui loc de energii negative este la fel de importantă precum îndepărtarea prafului. 

Într-adevăr, fără să-ți dai seama, atmosfera unei case poate fi îngreunată de energii negative. În casă trăiești cele mai rele și cele mai bune experiențe de viață. Feng Shui, o artă ancestrală chineză, armonizează energia mediului, numită chi, pentru a face loc undelor pozitive.

6 motive pentru a merge la un masaj: care sunt beneficiile acestuia pentru sănătate

În urma unei zile grele sau a unui eveniment care a atras vibrații proaste, este necesar să purifici energia din spațiul tău. În acest sens, există mai multe modalități de a face acest lucru. Când atmosfera din casă ți se pare grea, dacă ai dificultăți în a adormi după o serie de evenimente, folosește sare grunjoasă pentru a purifica energia acestui mediu și a o reechilibra.

Pusă într-un pahar așezat sub calorifer, sub patul tău sau în orice colț al locuinței sau al biroului, sarea absoarbe toate energiile dăunătoare, fie că sunt recente sau vechi.

Alte sfaturi de curățare energetică

Curățarea energetică ajută la renunțarea la evenimentele din trecut. Într-un fel, chiar dacă nu ești conștient de existența Feng Shui-ului, practici deja această artă străveche, fără să știi.

Spre exemplu, atunci când arunci obiectele pe care nu le mai folosești, deja este Feng Shui, deoarece fiecare obiect este capabil să poarte un mesaj pozitiv sau negativ. Pe lângă sare, poți elimina energiile rele cu salvie, oțet alb sau scorțișoară.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Salvie alba pentru curățarea energetică. Aceasta este metoda clasică. Arde salvie în fiecare colț al casei. Acesta este o tehnică care funcționează pentru a purifica energia unui loc.

Oțetul alb pentru o bună curățare energetică. Oțetul alb respinge vibrațiile rele. Este eficient în curățarea energiilor. Umple o găleată cu apă și adaugă un pahar de oțet alb pentru a curăța toată casa.

O plantă ține păianjenii departe de casă. Insectele vor fugi, iar toate încăperile vor mirosi frumos

Scorțișoara pentru o curățare energică parfumată. Acest condiment deschide accesul la emoții și armonie. Se fierb batoanele de scorțișoară în trei litri de apă. Folosește apa ca să curăți toată casa. Energiile negative vor fi eliminate, iar casa ta va fi parfumata cu un miros subtil și plăcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel