Data publicării:
Pune niște roșii suculente într-o pungă și gustarea senzațională va fi gata în două ore
Ce poți prepara din roșii ca să-i cucerești pe membrii familiei? Vă prezentăm o rețetă simplă și gustoasă: roșii cu usturoi și ierburi, care sunt gata în maxim două ore.
În primul rând, durează doar câteva minute ca să pregătești roșiile, usturoiul și verdeața. Apoi este nevoie ca roșiile să stea în frigider ca să se înmoaie. După ce timpul va expira, vei pune pe masă o gustare senzațională.
Ingredientele de care ai nevoie:
1 kg roșii,
1 legătură de mărar și una de pătrunjel,
10-12 căței de usturoi,
coriandru după gust,
0,5 lingură de zahăr,
1 lingură de sare,
piper negru și rosu după gust.
Modul de preparare
Alege roșii de dimensiuni medii, dar coapte și suculente. Roșiile se spală. Mărarul și pătrunjelul se toacă fin și se pun într-un bol.
Treceți usturoiul prin presă și puneți-l în bolul cu verdeața tocată. Adăugați zahărul, sarea și piperul.
Cea mai rapidă prăjitură dintre toate: se prepară în câteva minute și nu ai nevoie de cuptor
Amestecați bine ingredientele din bol. Roșiile spălate trebuie șterse bine cu un prosop de hârtie. Acum crestați toate roșiile. Faceți tăieturi transversale adânci, dar nu până la capăt, pe toate roșiile.
Luați două pachete și puneți-le unul în altul. Acest lucru este necesar, deoarece o singură pungă se poate rupe, atunci când veți amesteca roșiile cu condimente. Adaugă peste fiecare roșie câte o lingură din amestecul de condimente.
Zahăr aromat cu lavandă: îl poți face ușor acasă și folosi la deserturile preferate
Roșiile umplute trebuie puse în punga pregătită. Apoi adăugați deasupra restul de condimente. Agitați punga legată pentru ca roșiile să elibereze sucul și să absoarbă mai bine dressingul. Lăsați punga de roșii pe masă pentru o oră, apoi puneți-o în frigider, pentru încă o oră.
Fursecuri cu smântână și unt. O rețeta savuroasă, pentru care ai nevoie de un borcan de dulceață
Puteți servi această gustare de roșiii după 2 ore, dar va fi mai gustoasă a doua zi. Poftă bună!
Castraveți murați în pungă de plastic: pot fi consumați a doua zi. Sunt crocanți și delicioși
Castraveții murați sunt o sursă ideală de fibre naturale, care te ajuta să consumi mai ușor anumite mâncăruri, mai ales carnea. De aceea, foarte mulți nutriționiști recomandă consumul castraveților murați.
Și dacă e vară și sezonul conservelor conținute, vă prezentăm azi o rețetă originală și interesantă: castraveți murați în pungă. Se prepară rapid, iar rezultatul este delicios, aromat și crocant.
INGREDIENTE:
1 kg de castraveți;
5-6 căței de usturoi;
30 grame de mărar;
1/2 linguriță de piper negru măcinat;
1 lingură de sare;
1 frunză de dafin.
Rețeta pas cu pas
Într-un vas cu apă rece, se castraveții spălați și îi lăsați pentru 2 ore. Luați 2 pungi de plastic și le puneți una în cealaltă.
Cartofi copți cu ciuperci și usturoi: o rețetă gustoasă și sănătoasă, așa cum nu ai mâncat vreodată
Îndepărtați codițele castraveților din ambele părți, apoi îi tăiați în jumătate pe lungime. Transferați castraveții în pungă, adăugați usturoi dat prin răzătoarea mică, mărar tocat, sare, piper negru și foaie de dafin.
Limonadă proaspătă. Ce să adăugați în ea pentru a o face cu adevărat irezistibilă
Legați o pungă, astfel încât în interior să rămâne aer, apoi o legați și pe a doua. Agitați punga timp de 1 minut, apoi o dați la frigider pentru 30 de minute.
A doua zi scoateți castraveți din pungă și serviți-i pe masă. Sunt atât de gustoși! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News