Psihoterapeut: Andrei, relaxat lângă un câine. Scenariul nu se potrivește
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Screen-Shot-2013-09-19-at-12.11.06-PM
Screen-Shot-2013-09-19-at-12.11.06-PM

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei ridică noi semne de întrebare. Andrei, fratele de șase ani al lui Ionuț, a intrat în parc relaxat, ținându-se de mână cu un bărbat necunoscut. Atât copilul de șase ani, cât și tânărul care l-a adus păreau relaxați, nedând impresia că tocmai de întâmplase o tragedie. 

Anca Donțu, psihoterapeut în probleme legate de copii, a declarat, pentru De Ce News, că "Faptul că el (n.r. - Andrei) a trecut relaxat pe lângă un câine nu se potrivește cu scenariul care s-a făcut public. Trebuia să fie înfricoșat. Nici relaxarea băiatului care-l însoțea nu indica că și copilul de șase ani a fost mușcat de câine, așa cum s-a spus inițial. La vederea unui alt câine, în momentul în care ar fi fost mușcat și fratele său ar fi fost atacat de câini, copilul ar fi trebuit să fie îngrozit sau să aibă o reacție clară de frică, să se ferească, ceea ce nu s-a întâmplat".

Anca Donțu a adăugat că "Nu prea coincid pentru că am înțeles că i-ar fi spus bunicii DUPĂ CE S-A LINIȘTIT că fratele său a fost sfâșiat de câini, dar nu părea foarte agitat ca să aibă de ce să se liniștească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel