Data publicării:

PSD vs. PNL la alegerile parlamentare. Gușă - Chirieac, replici: NU pun niciun pariu!

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac și consultantul politic Cozmin Gușă au vorbit, la DC News, despre posibilitatea ca PSD să câștige alegerile parlamentare. 

Cozmin Gușă a afirmat la interviurile DC News că e un om de stânga și militează pentru ca România să fie condusă de stânga. În continuare, Gușă a vorbit despre posibilitatea ca PSD să câștige alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. 

„Asta nu înseamnă că nu văd defectele stângii. De data asta nu găsesc un defect, ci o poziționare eficientă și fructuoasă a lui Ciolacu. Să vedem dacă îl țin curelele de la nădragi să ducă acest mesaj până în decembrie. Dacă se va întâmpla acest lucru, mai putem pune un pariu, partidul care va câștiga alegerile va fi PSD”, a declarat Cozmin Gușă. 

Chirieac: E foarte posibil ca PSD să ia un scor mai mare decât PNL 

Bogdan Chirieac a spus, după afirmația lui Cozmin Gușă că „nu ținem pariu pentru că la PSD ne înțelegem. Eu cred, pe actuala tendință, PSD va obține la parlamentare un scor mai bun decât la electorale.

Eu nu știu dacă alegerile au fost fraudate doar la Sectorul 1. Acolo avem un munte de dovezi. Nici nu cred că PNL a fraudat acolo, implicat e USR-ul, mi se pare. În orice caz, de organizarea alegerilor era PNL.

La alegerile parlamentare, în toată țara, este foarte posibil ca PSD să ia un scor mai mare, chiar peste PNL. 35 la 31, ceva de genul ăsta”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel