PSD online: semnături electronice și discuții pe Facebook
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

PSD-ul ține pasul cu tehnologia. Deputatul Sebastian Ghiţă a inițiat proiectul PSD Online, aprobat recent de Congresul social-democraţilor. Simpatizanții partidului se pot înscrie online, vor avea carduri și semnături eletronice. Discuțiile se vor ține pe Facebook. 

Sebastian Ghiță a spus că "PSD Online va fi o organizaţie de partid fără sedii, fără şedinţe, fără autocare, fără mape, fără sape, fără pungi şi sacoşe votante", scrie AM Press. El a adăugat că după ce Victor Ponta a lansat campania "Vino în PSD acum", a fost un val de înscrieri, care nu au putut fi fructificate din cauza reticenței față de necunoscuții care voiau să devină membri.

Noul PSD va permite "înscrieri online, care să aibă carduri şi semnături electronice, care să aibă un forum de lucru, care să comunice pe Facebook bidirecţional sau pe mail – aceasta a fost soluţia. Pe forum vor fi secţiuni precum economie, sănătate, educaţie, cultură, sport, infrastructură, societate informaţională şi altele. Aşa cred că vom atrage specialişti. Oamenii vor dezbateri cu substanţă, nu şedinţe de partid organizatorice”.

Senatorul PSD se bazează pe tinerii care "vor înainta în vârstă. Toţi vor fi interesaţi de ţara şi de viaţa lor. Vor avea familii, vor avea responsabilităţi. De România nu se vor ocupa australienii, ne vom ocupa noi. Cei care azi suntem „cool“ şi dezinteresaţi. (...) Cine nu va fi prezent în activitatea şi comunicarea politice online va dispărea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel