PSD, împotriva vaccinării obligatorii. Ciolacu: Exclus așa ceva, nimeni nu va accepta/ Îți dai DEMISIA și pleci acasă!
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Marcel Ciolacu a vorbit despre vaccinarea obligatorie. 

„Nimeni nu mai vorbește de vaccinare, mai vine câte un zevzec și aruncă pe spațiul public că ar trebui vaccinarea obligatorie. Este exclus așa ceva și nimeni nu va accepta așa ceva. Este un abuz fără margini. Și eu am trăit în perioada comunistă și nu vreau să mă întorc în acea perioadă. Sunt un om care s-a vaccinat și eu și familia mea, susțin vaccinarea, dar nu are nimeni niciun drept, pe mine să mă oblige ce să fac, mai ales în zona copiilor”, a expus președintele partidului de opoziție, PSD, Marcel Ciolacu. 

Vaccinarea medicilor nu este susținută de PSD

„Vă opuneți vaccinării obligatorii inclusiv a anumitor categorii profesionale, cum e cazul în Franța, în câteva state europene, medicii sunt obligați să se vaccineze?”, a ridicat problema analistul politic Bogdan Chirieac.

„Noi nu punem în balanță, nu împărțim lumea în buni și răi cum face domnul Iohannis, toată lumea are aceleași drepturi, indiferent dacă ești medic, ești muncitor, ești parlamentar, toată lumea are aceleași drepturi”, a explicat Ciolacu. 

„Deci partidul dumneavoastră nu va vota, inclusiv pentru situația cu categoriile profesionale”, a mai spus Chirieac.

„Nici nu se poate concepe o astfel de abordare. Tu ai obligație ca și guvernant să găsești soluțiile cele mai bune și să ai credibilitatea să convingi oamenii să se vaccineze. Așa dacă obligi, când tu nu ești credibil, normal, că dacă nu sunt coerenți în discurs, nu au avut o promovare, vă aduceți aminte, au făcut videoclipuri cu ei, de parcă era Brad Pitt domnul Cîțu și se promova și atunci toată lumea a făcut cozi la vaccinare”, a mai spus Ciolacu. 

„Nu se poate, când intri în impas, a zis domnul președinte Iohannis, se vor vaccina 100.000 de oameni pe zi, vom ajunge la 5 milioane la 1 iunie. Suntem la sfârșitul lunii iulie”, a continuat Ciolacu.

„La 1 august”, a completat Chirieac. 

„Și la 1 august și nu am ajuns la 5 milioane. Dar spunea domnul Cîțu că ajungem în septembrie la 10,4 milioane de români vaccinați”, a continuat Ciolacu. 

„Ei, asta mă îngrijorează, statisticile domnului Cîțu”, a adăugat Bogdan Chirieac. 

„Nu este normal, să îți dai demisia să pleci acasă când niciun obiectiv al tău nu l-ai atins, absolut niciun obiectiv, tot, economic, medical”, a conchis Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel