Protocoale desecretizate. Năstase: COMPLICITATEA Bruxelles-ului. DOCUMENT
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Adrian Năstase a publicat un document care arată interesele din România ale fostului președinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aspect ce ar explica rațiunile protocoalelor semnate între diverse instituții din țara noastră. 

În momentul de față, Jose Manuel Barroso, fostul președinte al Comisie Europene lucrează la Banca de investiții Goldman Sachs.

Adrian Năstase precizează că documentul ar putea conține date importante cu privire la complicitatea Bruxelles-ului în cazul "protocoalelor construite în România împotriva adversarilor politici ai lui Băsescu". 

Din documentul prezentat, Barroso are interese în ceea ce privește grupul Martifer. Iată mesajul lui Adrian Năstase:

"Am găsit, in arhiva mea, un material mai vechi in legătură cu interesele lui Jose Manuel Durao Barroso, presedintele Comisiei Europene (actualmente transferat „in interesul serviciului" la Banca de investitii Goldman Sachs) in România. Nu l-am verificat. Cred insă că această notă ar merita o cercetare atentă. Mi se pare că el ar explica ratiunile pentru care „protocoalele" construite in România impotriva adversarilor politici ai lui Băsescu nu puteau să ducă la rezultate fără complicitatea Bruxelles – ului," a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Documentul poate fi consultat AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel