Data publicării:

Proteste în Amsterdam, Viena și Hamburg pentru câinii din România

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Stiri
WhatsApp

Protestatarii străini, care sunt împotriva legii eutanasiei maidanezilor din România, susținuți de Vier Pfoten, vor protesta, vineri, în trei mari orașe din Europa: Viena, Hamburg și Amsterdam. Iubitorii de animale vest-europeni și câinii lor își vor manifesta solidaritatea și vor transmite mesajul că uciderea în masă nu este o soluție nici umană și nici eficientă pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

[caption id="attachment_370254" align="alignleft" width="287"] Foto: Vier Pfoten[/caption]

"Am lansat deja o campanie de adopții la nivel național a câinilor fără stăpân. Din ce în ce mai mulți români vor să adopte un câine de pe stradă, aceasta devenind singura opțiune pentru a le salva viața. Vier Pfoten a anunțat deja că va sprijini persoanele care adoptă câini fără stăpân oferindu-le servicii medicale generale noilor lor companioni: sterilizare, deparazitare, vaccinare antirabică, carnet de sănătate, microcipare și înregistrare în baza de date”, a declarat Gabriel Păun, director de Campanii Vier Pfoten International.

În plus, prin petiția Four Paws, peste 80.000 de susținători din întreaga lume au trimis până în prezent pe adresele de e-mail ale primarilor din România mesaje în care le solicită să dea o șansă la viață câinilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel