Protestatari-Rădulescu. Grindeanu, reacție după declarații
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat miercuri că nu este de acord cu declarațiile social-democratului Cătălin Rădulescu în legătură cu protestatarii, apreciindu-le drept excesive.

"Personal nu sunt de acord cu ceea ce am văzut. Putem spune că ține de comportamentul fiecăruia dintre noi, dar sigur sunt declarații excesive", a spus primul-ministru.

Premierul Sorin Grindeanu a participat la Slobozia la acțiunea "Creștem împreună", dedicată deschiderii oficiale a lunii plantării arborilor în 2017.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a declarat, într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară și ei autorizare", scrie Agerpres.

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea".

Ulterior, Cătălin Rădulescu a declarat că a primit 150 de amenințări cu moartea și a anunțat că îi va da în judecată pe cei care au procedat în acest mod pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel