Protest spontan al medicilor de la SJU Slatina
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
medici slatina
medici slatina

Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au protestat, miercuri, pe holurile spitalului deoarece administratoriii unităţii sanitare îi obligă să nu-şi mai parcheze maşina în curtea instituţiei, ci în parcarea supraetajată care a fost amenajată de primărie, lângă spital, informează Gazeta de Olt.

Autor: Adrian Stroescu

Conform aceleaşi publicaţii, în curtea unităţii spitaliceşti vor fi lăsaţi să-şi parcheze maşinile doar şefii de secţie.

Medicii au mai cerut, de asemenea, ca problemele care există la Secţia de cardiologie să fie rezolvate, deoarece, în urma demisiilor celor doi medici, surse din cadrul spitalului spuneau că vor mai demisiona încă doi medici, iar celelalte cadre medicale nu pot lucra fără cardiologi.

„A existat o convocare a sindicatelor, deoarece medicii care lucrează în spital sunt nemulţumiţi, şi vom încerca să facem tot ceea ce este posibil pentru ca aceia care administrează spitalul să revină asupra acestei decizii“, a declarat Renică Diaconescu, medic primar neurolog.

Potrivit unor surse din cadrul spitalului, medicii sunt nemulţumiţi de condiţiile grele şi presiunea mare sub care lucrează, dar şi de investiţiile care urmează să fie făcute.

„Se vorbeşte despre dotarea spitalului cu televizoare. Sunt multe de făcut în cadrul spitalului, avem nevoie, în primul rând, de aparatură medicală“, a mai spus Renică Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel