PROTEST Piața Victoriei. Ce spune Jandarmeria
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Jandarmeria Capitalei a luat decizia de a monta un autobloc pe bulevardul Kiseleff pentru a limita accesul maşinilor care vin de pe strada Monetăriei către Piaţa Victoriei, un singur sens de circulaţie fiind afectat, a declarat  purtătorul de cuvânt al instituţiei, Georgian Enache. 

Acesta a precizat că, până în prezent, nu au fost sesizate incidente. 

Jandarmeria Capitalei a împărţit manifestanţilor pliante, filmuleţe, pliante cu recomandări pentru a manifesta paşnic şi civilizat şi pentru a nu fi incidente neplăcute. 

Au fost mobilizate şi efective de jandarmi călare pentru a se asigura liniştea publică. 

"Jandarmii sunt în piaţă pentru asigurarea măsurilor de ordine publică. Suntem pregătiţi şi avem experienţă să gestionăm astfel de situaţii, aşadar lucrurile sunt sub control. (...) S-a blocat doar un sens de circulaţie pentru maşinile care făceau dreapta de pe strada Monetăriei pe Kiseleff către Piaţa Victoriei. În rest, se poate circula pietonal pe Kiseleff fără probleme", a mai spus oficialul Jandarmeriei Capitalei. 

Potrivit unor surse, aproximativ 10.000 de persoane protestează, duminică, în Piaţa Victoriei, împotriva proiectelor de modificare a legilor justiţiei, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel