Protest la Cotroceni, sindicaliştii îşi cer drepturile. Bogdan Hossu, Cartel Alfa: În campanie au promis, acum au uitat sau au eliminat
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 18 ian, 10:13
Sindicaliştii protestează luni dimineaţă în faţa Palatului Cotroceni. Aceştia îi cer preşedintelui Klaus Iohannis să medieze conflictul dintre partide, Parlament şi sindicalişti. 

"Suntem la Administraţia Prezidenţială să cerem ca preşedintele să aplice prerogativele constituţionale, de mediere a unui conflict social dintre sindicate şi Guvern şi Parlament. 

Sigur că se putea mări salariul minim cu mai mult de 41 de lei, pentru că salariul minim înseamnă venituri suplimentare la bugetul de stat. Ne deranjează minciuna cu care suntem confruntaţi, pentru că în campania electorală toate partidele care fac acum coaliţia de guvernare au promis un lucru şi constatăm că în programul de guvernare au fost uitate toate promisiunile şi eliminate din structura respectivă. Ori că vorbim de salariul minim, ori de cadrul legislativ fiscal legat de forţa de muncă.", a declarat Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, pentru Antena 3. 

VEZI ŞI Cartel Alfa, proteste de amploare în Capitală. Bogdan Hossu, apel la preşedintele Klaus Iohannis

Vezi mai multe fotografii de la protest în Galeria FOTO! 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro