PROTEST în Piața Victoriei. 10.000 de participanți
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Circa 10.000 de participanţi sunt aşteptaţi miercuri la mitingul organizat de Confederaţia Naţională Sindicală 'Cartel Alfa', în Piaţa Victoriei.

Mitingul se va desfăşura între orele 11:00 - 16:00, iar traficul rutier în zonă va fi deviat în intervalul orar 8:30 - 16:30. Acţiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar la acţiunea de protest organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 10.000 de persoane.

CNS Cartel Alfa desfăşoară în această perioadă a serie de acţiuni de protest, la nivel naţional, având ca revendicări principale: NU transferului taxelor sociale ale angajatorului către angajat; deblocarea negocierii şi încheierii contractelor colective de muncă la toate nivelurile, plecând de la propunerea comună de modificare a Legii 62/2011 a celor 5 confederaţii sindicale înaintată guvernului. Între 25-29 septembrie, au avut loc acţiuni de protest la Prefecturile de judeţ şi discuţii pentru susţinerea revendicărilor în cadrul Comisiilor de dialog social.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel