Data publicării:

PROTEST HORECA. Mircea Badea: Personal, mă doare în cot. Au venit trei speriați și...

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea a reacționat dur după protestul HORECA din Piața Victoriei. 

La miezul nopții, în cadrul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea a reacționat vizavi de protestul HORECA de la Victoriei.

„Nu mă înțelegeți greșit. Personal, mă doare în cot. N-am nicio străbatere, nici nu rup restaurantele în două... Am doi prieteni la care țin și care au restaurante. Eu, personal, n-am nicio străbatere”, a declarat Mircea Badea.

În continuare, Mircea Badea a spus că „am văzut în Piața Victoriei, se organizase un protest, unde au venit trei speriați. Pe numărate, trei! Dacă ar veni pe bune ăia din HORECA pe care această orânduire i-a distrus pur și simplu, și ei și familiile lor, sigur, e pandemie, ... am fi văzut ceea ce este în mod obișnuit la metrou. 

Nu se poate să vină în Piața Victoriei la protest că e aglomerație. Zău? Să ne uităm la metrou, e în fiecare zi.  Nu vă mai speriați speriați așa de mult că s-ar putea să vină unii în Piața Victoriei. Oricum nu vin, că sunt obedienți, fricoși și penibili. Nu vin. Nu vă mai speriați de 100 de speriați la Victoriei, că uite ce-i la metrou în fiecare zi. Să ne revenim cu căpuțul că părem cretini, poate nu suntem totuși”.

Dorind să încheie acest subiect, Mircea Badea a afirmat că n-o să reacționeze „mai crâncen” decât au reacționat reprezentanții HORECA. 

Au fost trei speriați de la HORECA. Eu nu trebuie să mă agit pentru ce au gândit aștia. Să reacționez mai crâncen decât au reacționat ei? Îmi par mioritici, cumva resemnați așa și întotdeauna victime. N-o să mă tăvălesc eu mai mult decât ei”, a conchis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel