Protest călugări, VIRAL pe internet (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Protest călugări
Protest călugări
Protest amuzant al călugărilor budiști din Japonia, pe Twitter. Totul a început când unul dintre ei a fost amendat de poliţişti, care i-au reproşat că veşmintele călugăreşti îi stânjenesc mişcările la condus.

Potrivit ziarului japonez Yomiuri Shimbun, un ofițer de poliție din prefectura Fukui a susținut că vestimentația călugărului - kimono lung – i-a afectat capacitatea de a conduce vehicule. El a fost obligat să plătească o amendă de 6.000 de yeni (aproximativ 55 de dolari).

Protest amuzant pe Twitter


Dar, în loc să plătească amenda, călugărul a început să posteze pe Twitter filmulețe cu mișcările pe care le poate face în haine călugărești.

VEZI ȘI Romica Jurca, mesaj pentru Busu: Un lucru este cert

Treptat, mai mulți călugări japonezi i-au urmat exemplul, postând filmuleţe care să demonstreze că pot face orice în kimonourile lor tradiţionale.

CITEȘTE ȘI Medic: În calitate de membru ALDE, încep cerându-mi scuze

Unul s-a filmat sărind coarda şi făcând o plecăciune umilă la sfârşit. Altul a jonglat cu două beţe, aruncându-le şi prinzându-le ba cu mâinile, ba cu picioarele. Unul a jonglat cu trei popice, iar altul şi-a demonstrat măiestria în mânuirea unei săbii cu laser.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel